döner nook logo
Dönernook Dictionary

Tunne raaka-aineet ja ainesosat.

Falafel (G,V)

Käsintehdyt paistetut pallot kikherneistä, seesaminsiemenistä, valkosipulista, yrteistä ja mausteista

Hummus (G,V)

Vegaaninen dippi kikherneistä, valkosipulista, tahinista ja sitruunamehusta.

Jogurttikastike (G,L,P)

Jogurtista, mintusta, kurkusta ja valkosipulista valmistettu dippi.

tahini

TAHINI (G,V)

Seesaminsiemenistä valmistettu kastike

tomaatti kastike

Tomaattikastike (G,V)

Runsas tomaattipohjainen vegaanikastike paprikalla, valkosipulilla ja chilillä maustettuna.

Salaatti

Valikoima tuoreita makuja salaattipedillä, kaikki yhdellä lautasella.

tabule

TABULE

bulgurista (vehnästä), persiljasta ja sipulista tehty salaatti oliiviöljystä

MILD MUSTARD SAUCE (L,G,V)

sinappi, tomaattipyree, valkosipuli, sipuli, pippuri, kurkuma, sokerisiirappi, perunatärkkelys

Pitä (V)

Vehnä ja johdannaiset (vegaaninen)

mayo

Vegan mayo (L,G)

Rikkidioksidi, sulfitit soijapavut ja sinappijohdannaiset tai johdannaiset. (munaton)

Vöner (V)

Vöner on vehnäproteiinista valmistettu kasviproteiinituote. Se on suomalainen tuote, vegaaninen vastine kebab-lihalle.

G = gluteeniton V = vegaaninen L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton p = pastöroitu maito

Nouto

Kotiinkuljetus